HACCP / Nejlevnější knihy
HACCP

Kód: 09479807

HACCP

Autor S. Mortimore, Carol Wallace

The third edition of this book is updated to include current best practices and new developments in HACCP, offering a compendium of up-to-date thinking and standards in development, implementation and maintenance of HACCP programs ... celý popis

2994


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize HACCP

Nákupem získáte 299 bodů

Anotace knihy

The third edition of this book is updated to include current best practices and new developments in HACCP, offering a compendium of up-to-date thinking and standards in development, implementation and maintenance of HACCP programs for food safety management.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2994

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: