Fundamentals and Operations in Food Process Engineering / Nejlevnější knihy
Fundamentals and Operations in Food Process Engineering

Kód: 20543337

Fundamentals and Operations in Food Process Engineering

Autor Das, Susanta Kumar (Indian Institute of Technology, Kharagpur, India), Das, Madhusweta (Indian Institute of Technology, Kharagpur, India)

Fundamentals and Operations in Food Process Engineering deals with the basic engineering principles and transport processes applied to food processing, followed by specific unit operations with a large number of worked-out example ... celý popis

4568


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Fundamentals and Operations in Food Process Engineering

Nákupem získáte 457 bodů

Anotace knihy

Fundamentals and Operations in Food Process Engineering deals with the basic engineering principles and transport processes applied to food processing, followed by specific unit operations with a large number of worked-out examples and pro

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4568

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: