Food Safety and Quality Assurance 2e - Foods of Animal Origin / Nejlevnější knihy
Food Safety and Quality Assurance 2e - Foods of Animal Origin

Kód: 04725546

Food Safety and Quality Assurance 2e - Foods of Animal Origin

Autor William T. Hubbert, Harry V. Hagstad, Elizabeth Spangler, Michael Hinton, Keith Hughes

This work teaches students and practitioners how to: understand the food chain as a single entity, collect and analyze data relevant to investigation of foodborne disease outbreaks, identify human health hazards in foods of animal ... celý popis

2173


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Safety and Quality Assurance 2e - Foods of Animal Origin

Nákupem získáte 217 bodů

Anotace knihy

This work teaches students and practitioners how to: understand the food chain as a single entity, collect and analyze data relevant to investigation of foodborne disease outbreaks, identify human health hazards in foods of animal origin, and principles of safe food.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2173

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: