Food Oils and Fats / Nejlevnější knihy
Food Oils and Fats

Kód: 01423185

Food Oils and Fats

Autor H.W. Lawson

This basic reference provides comprehensive and detailed coverage of food oils and fats in a practical, how-to format. The book integrates all aspects of food oils and fats from chemistry to food processing to nutrition. Three in- ... celý popis

5060


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food Oils and Fats

Nákupem získáte 506 bodů

Anotace knihy

This basic reference provides comprehensive and detailed coverage of food oils and fats in a practical, how-to format. The book integrates all aspects of food oils and fats from chemistry to food processing to nutrition. Three in-depth sections discuss sources; physical and chemical properties, and processing; manufacturing techniques such as deep frying, griddling, and baking; products such as salad dressings, butter, and dairy product substitutes; the latest analytical and sensory evaluation techniques; flavor control, and nutrition. The book features the latest information on flavor measurement and alteration, product development and cost-effective use of oils and fats in production.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5060

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: