Food Chemistry / Nejlevnější knihy
Food Chemistry

Kód: 04888143

Food Chemistry

Autor Dennis D. Miller

A superb educational resource for students of food science and technology Food Chemistry: A Laboratory Manual is a valuable source of ideas and guidance for students enrolled in food chemistry laboratory courses required as part ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Food Chemistry

Anotace knihy

A superb educational resource for students of food science and technology Food Chemistry: A Laboratory Manual is a valuable source of ideas and guidance for students enrolled in food chemistry laboratory courses required as part of an Institute of Food Technologists-approved program in food science and technology. Based on Professor Dennis D. Miller's popular food chemistry course at Cornell University, it is appropriate for courses offered at both the undergraduate and graduate levels. From buffer systems to enzymatic browning, chemical leavening to meat tenderizers, it covers all topics generally addressed in contemporary food chemistry courses. Chapters feature: A concise review of important chemical principles Chemical structures and equations An experiment illustrating several key aspects of the topic under discussion A list of apparatus, instruments, reagents, and other materials required to perform the experiment Illustrated, step-by-step instructions on how to perform the experiment Data analysis tips and spreadsheet information (where appropriate) Extensive problem sets to help reinforce key concepts and processes covered Useful formulas, equations, and calculations Extensive references to supplementary readings Companion Web site: Access this site by visiting www.wiley.com/ The Food Chemistry: A Laboratory Manual companion Web site features: Valuable supplemental material References from the Manual Links to other food chemistry sites Study questions and answers Lab report templates

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: