Experimental Methods in Food Engineering / Nejlevnější knihy
Experimental Methods in Food Engineering

Kód: 01387480

Experimental Methods in Food Engineering

Autor Syed S. H. Rizvi, Gauri S. Mittal

Designed for food engineers and workers in food science laboratories, this lab manual provides a set of experiments that can be conducted in most food science laboratories or pilot plants.

3313


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Experimental Methods in Food Engineering

Nákupem získáte 331 bodů

Anotace knihy

Designed for food engineers and workers in food science laboratories, this lab manual provides a set of experiments that can be conducted in most food science laboratories or pilot plants.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3313

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: