Enhancing Extraction Processes in the Food Industry / Nejlevnější knihy
Enhancing Extraction Processes in the Food Industry

Kód: 01215879

Enhancing Extraction Processes in the Food Industry

Autor Nikolai Lebovka

Extraction is an important operation in food engineering, enabling the recovery of valuable soluble components from raw materials. With increasing energy costs and environmental concerns, industry specialists are looking for impro ... celý popis

9849


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Enhancing Extraction Processes in the Food Industry

Nákupem získáte 985 bodů

Anotace knihy

Extraction is an important operation in food engineering, enabling the recovery of valuable soluble components from raw materials. With increasing energy costs and environmental concerns, industry specialists are looking for improved techniques requirin

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

9849

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: