Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages / Nejlevnější knihy
Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages

Kód: 01420491

Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages

Autor William H. Sperber, Michael P. Doyle, Michael P. Doyle

The first major publication devoted exclusively to this topic, and edited by two leading researchers in the field, its comprehensive coverage of microbiological spoilage comes from contributors who have had long and successful car ... celý popis

5985


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages

Nákupem získáte 599 bodů

Anotace knihy

The first major publication devoted exclusively to this topic, and edited by two leading researchers in the field, its comprehensive coverage of microbiological spoilage comes from contributors who have had long and successful careers in the food industry.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5985

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: