Chromatography in Food Science and Technology / Nejlevnější knihy
Chromatography in Food Science and Technology

Kód: 04815064

Chromatography in Food Science and Technology

Autor Cserhati, Tibor (Hungarian Academy of Sciences, Budapest, Hungary), Forgacs, Esther (Hungarian Academy of Sciences, Budapest, Hungary)

Presents a collection of chromatographic methods for the separation and quantitative determination of carbohydrates, lipids, proteins, peptides, aroma and flavor compounds in a wide variety of foods and food products. This book gi ... celý popis

14367


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Chromatography in Food Science and Technology

Nákupem získáte 1437 bodů

Anotace knihy

Presents a collection of chromatographic methods for the separation and quantitative determination of carbohydrates, lipids, proteins, peptides, aroma and flavor compounds in a wide variety of foods and food products. This book gives an evaluation of chromatographic methods used for many food and food product macro and microcomponents.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

14367

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: