Cereals and Pulses - Nutraceutical Properties and Health Benefits / Nejlevnější knihy
Cereals and Pulses - Nutraceutical Properties and Health Benefits

Kód: 04929904

Cereals and Pulses - Nutraceutical Properties and Health Benefits

Autor Liangli L. Yu

Edited and authored by an international team of respected researchers, this book provides a summary of current research findings related to phytochemical compositions and properties of cereal and pulse crops. It will serve as a ti ... celý popis

7095


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Cereals and Pulses - Nutraceutical Properties and Health Benefits

Nákupem získáte 710 bodů

Anotace knihy

Edited and authored by an international team of respected researchers, this book provides a summary of current research findings related to phytochemical compositions and properties of cereal and pulse crops. It will serve as a timely guide for scientists working in food ingredients, food product research and development, functional foods and nutraceuticals, crop breeding and genetics, post-harvest treatment and processing of cereal grains and pulses, and human nutrition to effect value-added food innovation for health promotion and disease risk reduction.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7095

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: