Kód: 04168821
This book describes all the most common food analytical procedures in a clear and logical way. A simple, but thorough, grounding in the subject is ensured by easy-to-follow discussions of the theory behind the methods. Internation ... celý popis
1681 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 168 bodů
This book describes all the most common food analytical procedures in a clear and logical way. A simple, but thorough, grounding in the subject is ensured by easy-to-follow discussions of the theory behind the methods. International Standard Organization (ISO) methods are distilled and covered, where appropriate, in a manner which allows for ease of use where absolute measurements are not required.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
1681 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )