Introduction to the Physical Chemistry of Food / Nejlevnější knihy
Introduction to the Physical Chemistry of Food

Kód: 14166665

Introduction to the Physical Chemistry of Food

Autor John Coupland

This book introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. It shows important properties of foods, such as flavor binding and water activity, as well as examines the formation and properties of s ... celý popis

2571


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Introduction to the Physical Chemistry of Food

Nákupem získáte 257 bodů

Anotace knihy

This book introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. It shows important properties of foods, such as flavor binding and water activity, as well as examines the formation and properties of specific structures in foods.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2571

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: