Kód: 10035422
Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making explains the latest understanding of heat transfer phenomena involved in the baking and freezing of bread and describes the most recent advanced tec ... celý popis
9582 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 958 bodů
Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making explains the latest understanding of heat transfer phenomena involved in the baking and freezing of bread and describes the most recent advanced tec
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
9582 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )