Advances in Food Diagnostics, 2e / Nejlevnější knihy
Advances in Food Diagnostics, 2e

Kód: 13822098

Advances in Food Diagnostics, 2e

Autor Leo M. L. Nollet, Fidel Toldra

Still the most up-to-date, comprehensive, and authoritative book on food diagnostics available Featuring seven entirely new chapters, the second edition of this critically acclaimed guide has been extensively revised and updated. ... celý popis

5843


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Advances in Food Diagnostics, 2e

Nákupem získáte 584 bodů

Anotace knihy

Still the most up-to-date, comprehensive, and authoritative book on food diagnostics available Featuring seven entirely new chapters, the second edition of this critically acclaimed guide has been extensively revised and updated.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5843

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: