Wild Fermentation / Nejlevnější knihy
Wild Fermentation

Kód: 12364998

Wild Fermentation

Autor Sandor Ellix Katz, Sally Fallon Morell

2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions. ... celý popis

610


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Wild Fermentation

Nákupem získáte 61 bodů

Anotace knihy

2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing

610

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: