Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes) / Nejlevnější knihy
Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes)

Kód: 20913044

Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes)

Autor Holly Davis, Sandor Ellix Katz

A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for familiar and lesser-known cultured foods: Celebrated the world over for their health benefits and dynamic flavors, cultured and fermen ... celý popis

629


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-13 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes)

Nákupem získáte 63 bodů

Anotace knihy

A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for familiar and lesser-known cultured foods: Celebrated the world over for their health benefits and dynamic flavors, cultured and fermented food

Parametry knihy

629

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: