Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems / Nejlevnější knihy
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems

Kód: 09144243

Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems

Autor Gustavo Gutierrez-Lopez, Liliana Alamilla-Beltran, Jorge Welti-Chanes, Maria del Pilar Buera, Efren Parada-Arias, Gustavo Barbosa-Canovas

The proposed book will contain the invited lectures and selected oral and poster presentations of the 11th International Symposium on the Properties of Water (ISOPOW), which was held in Queretaro, Mexico 5-9 September 2010. The IS ... celý popis

5854


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems

Nákupem získáte 585 bodů

Anotace knihy

The proposed book will contain the invited lectures and selected oral and poster presentations of the 11th International Symposium on the Properties of Water (ISOPOW), which was held in Queretaro, Mexico 5-9 September 2010. The ISOPOW Central Committee will decide which presentations from ISOPOW 11 to include in the book. In addition, all contributions will be carefully reviewed and edited by at least one of the six book editors. The final order of the chapters will be based on the thematic areas addressed in the Symposium. Unique features of this book are: - A holistic description of the role of water in the Biological, Chemical, Pharmaceutical, and Food systems - A discussion of state-of-the-art topics on the role of water in Biological, Chemical, Pharmaceuticals and Food Water Stress Management contains the invited lectures and selected oral and poster presentations of the 11th International Symposium on the Properties of Water (ISOPOW), which was held in Queretaro, Mexico 5-9 September 2010. The text provides a holistic description and discussion of state-of-the-art topics on the role of water in Biological, Chemical, Pharmaceutical, and Food systems within a frame of an integrated approach and future trends on the subject. Different points-of-view about the state of water and phase transitions in a variety of substrates are presented. ISOPOW is a non-profit scientific organization whose activities aim at progressing the understanding of the properties of water in food and related biological systems, and the exploitation of this understanding in improved raw materials, products and processes in the food, agrofood or related industries. The first Symposium was organized in Glasgow , Scotland in 1974. Since then, ISOPOW meetings have promoted the exchange of knowledge between scientists involved in the study of food materials and scientists interested in water from a more basic point of view and the dialogue between academic and industrial scientists/technologists.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5854

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: