Seafood Processing - Technology, Quality and Safety / Nejlevnější knihy
Seafood Processing - Technology, Quality and Safety

Kód: 02300032

Seafood Processing - Technology, Quality and Safety

Autor Ioannis S. Boziaris

Part of the new IFST Advances in Food Science Series, Seafood Processing: Technology, Quality and Safety covers these issues in seafood processing, with special emphasis on novel technologies and potential future applications.§Wit ... celý popis

5094


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Seafood Processing - Technology, Quality and Safety

Nákupem získáte 509 bodů

Anotace knihy

Part of the new IFST Advances in Food Science Series, Seafood Processing: Technology, Quality and Safety covers these issues in seafood processing, with special emphasis on novel technologies and potential future applications.§With topical subjects such as overfishing and with contributors are drawn from Europe, Japan and South East Asia, this book is key for those in the industry.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5094

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: