Kód: 04042047
When heated, who do some things solidify and some things melt? With trademark clarity and wit, This sets about unravelling the science behind common culinary techniques and practices, breaking down the molecular components and loo ... celý popis
660 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 66 bodů
When heated, who do some things solidify and some things melt? With trademark clarity and wit, This sets about unravelling the science behind common culinary techniques and practices, breaking down the molecular components and looking at the chemical reactions.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
660 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )