Kód: 02151760
Bitterman captures the nuance and beauty of salt in this stunning authoritative field guide featuring hundreds of artisan varieties with photos. He explains the history and science of salt production, and includes 55 recipes that ... celý popis
1139 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 114 bodů
Bitterman captures the nuance and beauty of salt in this stunning authoritative field guide featuring hundreds of artisan varieties with photos. He explains the history and science of salt production, and includes 55 recipes that showcase this versatile and marvelous ingredient.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
1139 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )