Physiology of Stressed Crops, Vol. 4 / Nejlevnější knihy
Physiology of Stressed Crops, Vol. 4

Kód: 06712803

Physiology of Stressed Crops, Vol. 4

Autor U. S. Gupta

Discusses some of the osmoregulants and protectants such as, trehalose, fructans, ectoine and citrulline, which are generated in different species, in osmotically ineffective amounts, that mitigate the stress effects on cells/plan ... celý popis

2577

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Physiology of Stressed Crops, Vol. 4

Nákupem získáte 258 bodů

Anotace knihy

Discusses some of the osmoregulants and protectants such as, trehalose, fructans, ectoine and citrulline, which are generated in different species, in osmotically ineffective amounts, that mitigate the stress effects on cells/plants and improve productivity.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Agronomy & crop production

2577

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: