Kód: 01422651
This book, the second volume of the ISEKI-Food book series, discusses the diverse questions raised by odors in the food industry and the closely related Volatile Organic Compounds. Topics range from perception of the issue to impl ... celý popis
4673 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 467 bodů
This book, the second volume of the ISEKI-Food book series, discusses the diverse questions raised by odors in the food industry and the closely related Volatile Organic Compounds. Topics range from perception of the issue to implementation of regulations, from prevention of the problems to their possible treatment, through specific case studies and analysis methods illustrating the different measurement technologies.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
4673 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )