Odors In the Food Industry / Nejlevnější knihy
Odors In the Food Industry

Kód: 01422651

Odors In the Food Industry

Autor Xavier Nicolay

This book, the second volume of the ISEKI-Food book series, discusses the diverse questions raised by odors in the food industry and the closely related Volatile Organic Compounds. Topics range from perception of the issue to impl ... celý popis

4673


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Odors In the Food Industry

Nákupem získáte 467 bodů

Anotace knihy

This book, the second volume of the ISEKI-Food book series, discusses the diverse questions raised by odors in the food industry and the closely related Volatile Organic Compounds. Topics range from perception of the issue to implementation of regulations, from prevention of the problems to their possible treatment, through specific case studies and analysis methods illustrating the different measurement technologies.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4673

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: