Nutrition and Food Science: Volume V / Nejlevnější knihy
Nutrition and Food Science: Volume V

Kód: 12435154

Nutrition and Food Science: Volume V

Autor Dorothy Green

Nutrition and food science has emerged as a significant field of study in the recent times. The demand for food and the need to sustain its quality has fueled the growth of the discipline. This book emphasizes the advancements in ... celý popis

3825


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Nutrition and Food Science: Volume V

Nákupem získáte 383 bodů

Anotace knihy

Nutrition and food science has emerged as a significant field of study in the recent times. The demand for food and the need to sustain its quality has fueled the growth of the discipline. This book emphasizes the advancements in food and nutrition science. It elucidates the recent researches and emerging concepts of this discipline and presents them in a comprehensive manner for its readers.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3825

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: