Non-thermal Food Engineering Operations / Nejlevnější knihy
Non-thermal Food Engineering Operations

Kód: 08632916

Non-thermal Food Engineering Operations

Autor Enrique (Autonomous University of Chihuahua) Ortega-Rivas

This book describes the advent and adaptation of food processing operations, processes and techniques which reduce, even eliminate the thermal component, resulting in microbiologically safe foods with minimum alteration in sensory ... celý popis

3313


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Non-thermal Food Engineering Operations

Nákupem získáte 331 bodů

Anotace knihy

This book describes the advent and adaptation of food processing operations, processes and techniques which reduce, even eliminate the thermal component, resulting in microbiologically safe foods with minimum alteration in sensory and nutritive properties.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3313

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: