Microalgal Biotechnology: Potential and Production / Nejlevnější knihy
Microalgal Biotechnology: Potential and Production

Kód: 01283598

Microalgal Biotechnology: Potential and Production

Autor Rainer Buchholz

With the high interest in renewable resources, the field of algal biotechnology has undergone a huge leap in importance. This book treats the biological fundamentals of microalgal biotechnology in physiology and molecular biology. ... celý popis

4496


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Microalgal Biotechnology: Potential and Production

Nákupem získáte 450 bodů

Anotace knihy

With the high interest in renewable resources, the field of algal biotechnology has undergone a huge leap in importance. This book treats the biological fundamentals of microalgal biotechnology in physiology and molecular biology. It provides an overview of applications and products as well as a survey of the state-of-the-art in process engineering of algae cultivation. So this book will be of interest to active people in the area of sustainable production of high value products or mass production of food and fuel for the future.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Biochemical engineering Biotechnology

4496

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: