Introduction to Food Engineering / Nejlevnější knihy
Introduction to Food Engineering

Kód: 42764441

Introduction to Food Engineering

Autor R. Paul Singh, Dennis R. Heldman, Ferruh Erdogdu

The sixth edition of Introduction to Food Engineering continues to be the most valuable teaching and professional reference tool. This book brings a much more in depth and didactic presentation of the classic food engineering topi ... celý popis

2837


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Introduction to Food Engineering

Nákupem získáte 284 bodů

Anotace knihy

The sixth edition of Introduction to Food Engineering continues to be the most valuable teaching and professional reference tool. This book brings a much more in depth and didactic presentation of the classic food engineering topics, such as the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition, and processing of foods. This approach facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference. The new edition brings more quantitative analyses and more problem-solving content, adding more descriptive topics at the end of each chapter, facilitating teaching and student comprehensiveness. Engineering fundamentals and principles of food processing and preservation operations are the long-recognized topics covered in this edition, besides solids handling, microbial bioreactions, inactivation and inhibition of microorganisms and a brief Introduction to economic considerations and regulations as new subjects incorporated into the sixth edition. New edition fully updated with quantitative analyses and problem-solving content Shows the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition, and processing of foods via carefully selected examples Presents a practical and challenging blend of principles and applications for comprehensive learning Ideal for classroom use, valuable as a lifetime professional reference Makes content more relevant to medium size facilities, also helps food engineering practitioners and researchers

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Biochemical engineering Biotechnology

2837

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: