Math Concepts for Food Engineering / Nejlevnější knihy
Math Concepts for Food Engineering

Kód: 01264052

Math Concepts for Food Engineering

Autor Richard W Hartel

Helps build students' mathematical reasoning skills so that they can achieve a better understanding of food engineering principles. This book examines a variety of food engineering elements, including gases, vapours, mass and ener ... celý popis

1761


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Math Concepts for Food Engineering

Nákupem získáte 176 bodů

Anotace knihy

Helps build students' mathematical reasoning skills so that they can achieve a better understanding of food engineering principles. This book examines a variety of food engineering elements, including gases, vapours, mass and energy balances, fluid mechanics, and heat and mass transfer.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1761

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: