Kód: 00058644
Jen málokterý zahrádkář nemá na své zahrádce jabloň. Jsou to stromy nejrůznějších druhů, různého stáří. V některých letech bývá nadúroda a pěstitelé si lámou hlavu, co s ní. Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici, v ... celý popis
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Jen málokterý zahrádkář nemá na své zahrádce jabloň. Jsou to stromy nejrůznějších druhů, různého stáří. V některých letech bývá nadúroda a pěstitelé si lámou hlavu, co s ní. Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici, v poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici.Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede čtenáře k tomuto cíli zkušená odbornice, autorka úspěšných knih Jak se dělá slivovice a Jak se dělá víno, doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
Zařazení knihy Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Nápoje a koktejly
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )