Introduction to the Physical Chemistry of Foods / Nejlevnější knihy
Introduction to the Physical Chemistry of Foods

Kód: 06699623

Introduction to the Physical Chemistry of Foods

Autor Christos Ritzoulis

Introduction to the Physical Chemistry of Foods provides an easy-to-understand text that encompasses the basic principles of physical chemistry and their relationship to foods and their processing. Based on the author's years of t ... celý popis

3920


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Introduction to the Physical Chemistry of Foods

Nákupem získáte 392 bodů

Anotace knihy

Introduction to the Physical Chemistry of Foods provides an easy-to-understand text that encompasses the basic principles of physical chemistry and their relationship to foods and their processing. Based on the author's years of teachin

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3920

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: