Introduction to Food Chemistry / Nejlevnější knihy
Introduction to Food Chemistry

Kód: 06699393

Introduction to Food Chemistry

Autor Richard Owusu-Apenten

Presenting an introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Technologists, this book focuses on principles rather than commodities and balances facts with explanations. It covers the major areas ... celý popis

6416


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Introduction to Food Chemistry

Nákupem získáte 642 bodů

Anotace knihy

Presenting an introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Technologists, this book focuses on principles rather than commodities and balances facts with explanations. It covers the major areas of food science, including food chemistry, food analysis and methods for quality assurance and nutrition.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6416

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: