Halibut / Nejlevnější knihy
Halibut

Kód: 09371404

Halibut

Autor Karen Barnaby

"Favorite recipes for a popular fish." Halibut has become increasingly popular in fish stores and supermarkets nationwide. The firm, succulent flesh of halibut is low in fat and well suited for all cooking methods. This collectio ... celý popis

716

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Halibut

Nákupem získáte 72 bodů

Anotace knihy

"Favorite recipes for a popular fish." Halibut has become increasingly popular in fish stores and supermarkets nationwide. The firm, succulent flesh of halibut is low in fat and well suited for all cooking methods. This collection includes 120 recipes traditional favorites along with 40 new ones from award-winning author and chef Karen Barnaby, one of North America's leading seafood chefs. Halibut: The Cookbook surveys the culinary and natural history of the fish, and provides tips on how to choose the freshest catch at the store. Conveniently organized by meal course, Halibut includes marinades, curing instructions and different cooking methods. The recipes are easy to follow, ranging from simple dishes to elaborate meals. Here are samples of the 120 recipes: Grilled halibut steaks with pink peppercorn chive butter Baked halibut tapenade crust and caponata Riesling braised halibut with tarragon and chives Alaskan halibut chowder. Comprehensive and clearly written, Halibut: The Cookbook will be welcomed by home chefs who have long enjoyed this popular fish, as well as those just adding it to their list of favorites.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient

716

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: