Green Food Processing Techniques / Nejlevnější knihy
Green Food Processing Techniques

Kód: 22195708

Green Food Processing Techniques

Autor Farid Chemat, Eugene Vorobiev

Green Food Processing Techniques: Preservation, Transformation and Extraction advances the ethics and practical objectives of Green Food Processing by offering a critical mass of research on a series of methodological and technolo ... celý popis

6572


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Green Food Processing Techniques

Nákupem získáte 657 bodů

Anotace knihy

Green Food Processing Techniques: Preservation, Transformation and Extraction advances the ethics and practical objectives of Green Food Processing by offering a critical mass of research on a series of methodological and technological tools in i

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6572

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: