Great Chicken Dishes / Nejlevnější knihy
Great Chicken Dishes

Kód: 01333574

Great Chicken Dishes

Autor Valerie Ferguson

Chicken is popular worldwide - it is tender and tasty, and adapts beautifully to many cooking methods. This book provides more than 25 recipes for poultry dishes from all around the globe. It also includes an illustrated guide to ... celý popis

132

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Great Chicken Dishes

Nákupem získáte 13 bodů

Anotace knihy

Chicken is popular worldwide - it is tender and tasty, and adapts beautifully to many cooking methods. This book provides more than 25 recipes for poultry dishes from all around the globe. It also includes an illustrated guide to the different cuts of chicken, and step-by-step techniques for roasting and carving a whole bird.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient

132

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: