Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials / Nejlevnější knihy
Glass Transition and Phase Transitions in Food and  Biological Materials

Kód: 13484396

Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials

Autor Jasim Ahmed, Suprakas Sinha Ray, Yrjo Roos, Mohammad Shafuir Rahman

Glass and State Transitions in Food and Biological Materials describes how glass transition has been applied to food micro-structure, food processing, product development, storage studies, packaging development and other areas. ... celý popis

6169


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials

Nákupem získáte 617 bodů

Anotace knihy

Glass and State Transitions in Food and Biological Materials describes how glass transition has been applied to food micro-structure, food processing, product development, storage studies, packaging development and other areas.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6169

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: