Genetic Diversity of Cacao and its Utilization / Nejlevnější knihy
Genetic Diversity of Cacao and its Utilization

Kód: 06222442

Genetic Diversity of Cacao and its Utilization

Autor B. G. D. Bartley

An understanding of genetic resources is an essential prerequisite for any breeding programme. The cacao (Theobroma cacao) plant has a rich genetic diversity that exists at two levels: that of the primitive populations in the area ... celý popis

4359


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Genetic Diversity of Cacao and its Utilization

Nákupem získáte 436 bodů

Anotace knihy

An understanding of genetic resources is an essential prerequisite for any breeding programme. The cacao (Theobroma cacao) plant has a rich genetic diversity that exists at two levels: that of the primitive populations in the area of original distribution of the species, and that of the derived cultivated populations.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Agronomy & crop production

4359

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: