Fundamentals of Food Processing and Technology / Nejlevnější knihy
Fundamentals of Food Processing and Technology

Kód: 05098523

Fundamentals of Food Processing and Technology

Autor W. A. Gould

This book was written to summarize some of the fundamentals to be considered in the food processing and technology area. It is an outgrowth of Dr. Goulds workshops on this subject. This text is an excellent starting point for stud ... celý popis

1754


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Fundamentals of Food Processing and Technology

Nákupem získáte 175 bodů

Anotace knihy

This book was written to summarize some of the fundamentals to be considered in the food processing and technology area. It is an outgrowth of Dr. Goulds workshops on this subject. This text is an excellent starting point for students of food processing technology and individuals working in the processing arena. The challenge for today's food processor is to produce food that is needed, improve quality and efficiency, and develop new businesses that will add value to the preserved product.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1754

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: