Food Safety and Quality Systems in Developing Countries / Nejlevnější knihy
Food Safety and Quality Systems in Developing Countries

Kód: 02910714

Food Safety and Quality Systems in Developing Countries

Autor Andre Gordon

Food Safety and Quality in Developing Countries, Volume II: Case Studies of Effective Implementation examines the scientific, trade, organizational, national infrastructural, and systems implementation aspects of successfully expo ... celý popis

2376


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 3-5 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Safety and Quality Systems in Developing Countries

Nákupem získáte 238 bodů

Anotace knihy

Food Safety and Quality in Developing Countries, Volume II: Case Studies of Effective Implementation examines the scientific, trade, organizational, national infrastructural, and systems implementation aspects of successfully exporting processed traditional foods from developing countries to developed country markets. It uses the story of Jamaica's enigmatic national fruit, the ackee, as the main example to explore concerns of risk analysis and management and toxicology, also discussing analytical approaches in processing that ensure food safety and the regulatory aspects/issues of safety. The book also covers the application of science, the transformation of production systems, regulatory underpinnings, and trade and marketing considerations of a traditional product as an example of overcoming market access challenges within established trading systems. It represents the only book that provides a comprehensive, case study-based insight into trade and market access options for traditional export products from developing country markets. Provides comprehensive information on Blighia sapida, covering its agronomy, geographic antecedents, food science, production, biochemistry, toxicity, analytical determination, pathology of the attendant illness, application of risk assessment, risk analysis, and mitigation strategies for the implementation of food safetyOffers different strategies to handle specific SPS and TBTs which affect food exports Presents how to address market access issues and how to effectively implement risk and hazard mitigation strategies

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2376

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: