Food Proteins and Their Applications / Nejlevnější knihy
Food Proteins and Their Applications

Kód: 24622366

Food Proteins and Their Applications

Autor Srinivasan Damodaran

Reviews the physiochemical properties of the main food proteins and explores the interdependency between the structure-function relationship of specific protein classes and the processing technologies applied to given foods. The b ... celý popis

2272


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food Proteins and Their Applications

Nákupem získáte 227 bodů

Anotace knihy

Reviews the physiochemical properties of the main food proteins and explores the interdependency between the structure-function relationship of specific protein classes and the processing technologies applied to given foods. The book offers solutions to cu

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2272

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: