Flavor Chemistry and Technology / Nejlevnější knihy
Flavor Chemistry and Technology

Kód: 06689157

Flavor Chemistry and Technology

Autor Gary A. Reineccius

Covers flavor and the information age food/flavor interactions. This book also covers flavoring materials and flavor potentiators; changes to food flavors during processing; off-flavors in foods; performance of flavors during proc ... celý popis

8491


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Flavor Chemistry and Technology

Nákupem získáte 849 bodů

Anotace knihy

Covers flavor and the information age food/flavor interactions. This book also covers flavoring materials and flavor potentiators; changes to food flavors during processing; off-flavors in foods; performance of flavors during processing and storage; and, applications of flavorings in processing.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

8491

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: