Flavor Chemistry / Nejlevnější knihy
Flavor Chemistry

Kód: 06616632

Flavor Chemistry

Autor Irwin Hornstein, Roy Teranishi, Emily L. Wick

Celebrating the founding of the Flavor Subdivision of the Agriculture and Food Chemistry Division of the American Chemical Society, this book provides an overview of progress made during the past 30-40 years in various aspects of ... celý popis

1372


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 5-7 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Flavor Chemistry

Nákupem získáte 137 bodů

Anotace knihy

Celebrating the founding of the Flavor Subdivision of the Agriculture and Food Chemistry Division of the American Chemical Society, this book provides an overview of progress made during the past 30-40 years in various aspects of flavor chemistry as seen by internationally renowned scientists in the forefront of their respective fields. In addition, it presents up-to-date findings in the areas of flavor chemistry, analytical methods, thermally produced flavors and precursors, enzymatically produced flavors and precursors, and sensory methods and results.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

1372

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: