Effect of Emerging Processing Methods on the Food Quality / Nejlevnější knihy
Effect of Emerging Processing Methods on the Food Quality

Kód: 22258399

Effect of Emerging Processing Methods on the Food Quality

Autor Shahin Roohinejad, Mohamed Koubaa, Ralf Greiner, Kumar Mallikarjunan

This text comprehensively covers novel, innovative technologies used in the food and beverage industries in order to provide safe and healthy foods for consumers.

5094


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Effect of Emerging Processing Methods on the Food Quality

Nákupem získáte 509 bodů

Anotace knihy

This text comprehensively covers novel, innovative technologies used in the food and beverage industries in order to provide safe and healthy foods for consumers.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5094

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: