Cuillères apéritives - Nouvelles variations gourmandes / Nejlevnější knihy
Cuillères apéritives - Nouvelles variations gourmandes

Kód: 34116219

Cuillères apéritives - Nouvelles variations gourmandes

Autor Sylvie Girard-Lagorce

Les cuillères apéritives : à essayer absolument...pour une convivialité garantie.34 recettes inventives de cuillères apéritives. Légèreté et fraîcheur pour les cuillères de la mer ; simplicité et équilibre pour celles du jardin ; ... celý popis

268

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Cuillères apéritives - Nouvelles variations gourmandes

Nákupem získáte 27 bodů

Anotace knihy

Les cuillères apéritives : à essayer absolument...pour une convivialité garantie.34 recettes inventives de cuillères apéritives. Légèreté et fraîcheur pour les cuillères de la mer ; simplicité et équilibre pour celles du jardin ; tradition et exotisme pour les cuillères du terroir. Délicieuses gourmandises... pour toutes les occasions, tous les goûts, toutes les envies !

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině PRATIQUES Cuisine, gastronomie Cuisine actuelle et tendances

268

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: