Chinese Unchopped / Nejlevnější knihy
Chinese Unchopped

Kód: 09213124

Chinese Unchopped

Autor Jeremy Pang

Love Chinese food but have absolutely NO idea how to cook it? Fear not. In Chinese Unchopped, acclaimed teacher and School of Wok founder Jeremy Pang demystifies the secret traditions of Chinese cookery, revealing the core techniq ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Chinese Unchopped

Anotace knihy

Love Chinese food but have absolutely NO idea how to cook it? Fear not. In Chinese Unchopped, acclaimed teacher and School of Wok founder Jeremy Pang demystifies the secret traditions of Chinese cookery, revealing the core techniques that bring the authentic flavours of traditional Chinese cooking into your own kitchen. Opening with the Chinese Kitchen Essentials, Jeremy outlines everything you need to know to set up a workable Chinese kitchen. All the necessary equipment such as cleavers and choppers is covered, along with the dazzling array of ingredients that make up the Chinese pantry, with tips on which to buy when starting out. Above all though, the focus is on preparation - the key to unlocking successful Chinese cooking with its quick cooking processes and ingenious visual 'Wok Clock' sorts your prepared ingredients into the right order for rapid cooking such as stir-frying. Once you've covered the essentials, Chinese Unchopped moves through six chapters outlining the fundamental techniques in Chinese cooking, including stirfrying, deep-frying, steaming, poaching and braising, roasting and double cooking. Each chapter focuses on a range of simple-to-cook yet authentic Chinese recipes such as Seabass fillets with crushed soy bean & coriander, Spicy sichuan-style bubergine, Claypot chicken with mushroom rice and Drunken black bean rib eye that will have you testing your new cleaver skills and trying out new techniques. Crammed full of information presented in an engaging, accessible way, with Chinese Unchopped you'll soon be turning out exceptional Chinese food in your own home - day in, day out.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: