Bioactive Compounds from Marine Foods - Plant and Animal Sources / Nejlevnější knihy
Bioactive Compounds from Marine Foods - Plant and Animal Sources

Kód: 02179069

Bioactive Compounds from Marine Foods - Plant and Animal Sources

Autor Blanca Hernández Ledesma

Part of the IFT Press series, this book reviews the myriad published information on bioactive components derived from marine foods, enabling researchers and product developers to select appropriate functional ingredients for new p ... celý popis

6550


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Bioactive Compounds from Marine Foods - Plant and Animal Sources

Nákupem získáte 655 bodů

Anotace knihy

Part of the IFT Press series, this book reviews the myriad published information on bioactive components derived from marine foods, enabling researchers and product developers to select appropriate functional ingredients for new products.§Chapters cover foods and food ingredients from both animal and plant marine sources, focusing on those which demonstrate biological properties and whose constituent compounds have been isolated and identified as potentially active. This book further addresses the biological activities of PUFAs (Polyunsaturated fatty acids), oils, phospholipids, proteins and peptides, fibres, carbohydrates, chitosans, vitamins and minerals, fucoxantin, polyphenols, phytosterols, taurine, amongst others. These components, found in a variety of marine-derived foods, have been demonstrated to have preventative properties with regard to hypertension, oxidative stress, inflammation, cardiovascular diseases, cancer and other human diseases. Extraction methods and analysis techniques are also addressed. Intended for food scientists, food technologists and food engineers in academia, industry and government, this book reviews the substantial quantity of current research in this fast-moving and commercially valuable sector of food and nutrition science.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6550

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: