Winning Ways of Modern Pigeon Racing / Nejlevnější knihy
Winning Ways of Modern Pigeon Racing

Kód: 12132752

Winning Ways of Modern Pigeon Racing

Autor Charles Lyons

This vintage book contains an interesting and informative guide to breeding and raising winning racing pigeons, and includes information on feeding, training, rearing, breeding, common ailments and their prevention, and much more. ... celý popis

760


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Winning Ways of Modern Pigeon Racing

Nákupem získáte 76 bodů

Anotace knihy

This vintage book contains an interesting and informative guide to breeding and raising winning racing pigeons, and includes information on feeding, training, rearing, breeding, common ailments and their prevention, and much more. Written in simple, plain language and full of invaluable tips and simple guidelines, this text is a must-have for both existing and prospective fanciers. It would make for a great addition to collections of allied literature. The chapters of this book include: 'The Moult', 'How to Win Young Bird Races', 'Important', 'Corn Bins', 'Foreword to My Account of My Belgium Visit', 'Belgium and Some Lofts', 'The 'Jealousy' System', 'The Pigeon Auction Sales', etcetera. This antiquarian book is being republished now in an affordable, modern edition complete with a specially commissioned new introduction on pigeons.

Parametry knihy

760

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: