VU Junior / Nejlevnější knihy
VU Junior

Kód: 33911979

VU Junior

Autor Farndon

Le plaisir de mieux comprendre et d'en savoir plus : VU Junior aborde de manière concrète et vivante les matières étudiées en cours : les sciences de la vie et de la Terre, les mathématiques, la physique, la chimie, la géographie ... celý popis

216

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize VU Junior

Nákupem získáte 22 bodů

Anotace knihy

Le plaisir de mieux comprendre et d'en savoir plus : VU Junior aborde de manière concrète et vivante les matières étudiées en cours : les sciences de la vie et de la Terre, les mathématiques, la physique, la chimie, la géographie et l'histoire, présentée sous la forme d'une frise chronologique illustrée. Cette encyclopédie contient également un chapitre d'astronomie ainsi qu'un riche dossier de culture générale qui expose l'essentiel sur la littérature, les arts, les institutions, les mythologies, les religions et les sports.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině OUVRAGES DE REFERENCE Encyclopédies et dictionnaires thématiques Encyclopédie et dictionnaire thématique en un seul volume

216



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: