Viruses in Foods / Nejlevnější knihy
Viruses in Foods

Kód: 01381515

Viruses in Foods

Autor Sagar M. Goyal

Human enteric viruses are the leading causes of foodborne outbreaks. Human caliciviruses such as Norwalk virus (NV) and Norwalk-like viruses (NLV) are estimated to cause as many as 60% of all foodborne outbreaks. The significance ... celý popis

5599

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Viruses in Foods

Nákupem získáte 560 bodů

Anotace knihy

Human enteric viruses are the leading causes of foodborne outbreaks. Human caliciviruses such as Norwalk virus (NV) and Norwalk-like viruses (NLV) are estimated to cause as many as 60% of all foodborne outbreaks. The significance of viruses in food contamination stems from the fact that the infectious dose of these viruses is fairly low and that they can survive in contaminated food for prolonged periods of time. There are two major sources of viral contamination of food: fecally contaminated water (irrigation water, shellfish growing water) that comes in contact with food and poor personal hygiene practiced by infected food handlers. Uncooked, ready-to-eat foods (fresh produce, shellfish) are more likely to be virally contaminated. Although f ecal indicator bacteria are useful in indicating bacterial contamination of food and water, they are not inadequate in determining the virological safety of food and water. Although methods for bacterial detection in food are available and routinely used, methods for detection of viruses in food, with the exception of shellfish, are not available. It is important, therefore, to develop methods for direct examination of food for viruses and to explore alternate indicators that can accurately reflect the virological quality of food.This book addresses these issues along with strategies for the prevention and control of viral contamination of food.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5599



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: