Vintage Moquegua / Nejlevnější knihy
Vintage Moquegua

Kód: 04873716

Vintage Moquegua

Autor Prudence M. Rice

The micro-history of the wine industry in colonial Moquegua, Peru, during the colonial period stretches from the sixteenth through nineteenth centuries, yielding a wealth of information about a broad range of fields, including ear ... celý popis

1056

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Vintage Moquegua

Nákupem získáte 106 bodů

Anotace knihy

The micro-history of the wine industry in colonial Moquegua, Peru, during the colonial period stretches from the sixteenth through nineteenth centuries, yielding a wealth of information about a broad range of fields, including early modern industry and labour, viniculture practices, the cultural symbolism of alcohol consumption, and the social history of an indigenous population. Uniting these perspectives, Vintage Moquegua draws on a trove of field research from more than 130 wineries in the Moquegua Valley. As Prudence Rice walked the remnants of wine haciendas and interviewed Peruvians about preservation, she saw that numerous colonial structures were being razed for development, making her documentary work all the more crucial. Lying far from imperial centres in pre-Hispanic and colonial times, the area was a nearly forgotten administrative periphery on an agricultural frontier. Spain was unable to supply the Peruvian viceroyalty with sufficient wine for religious and secular purposes, leading colonists to import and plant grapevines. The viniculture that flourished produced millions of litres, most of it distilled into pisco brandy. Summarizing archaeological data and interpreting it through a variety of frameworks, Rice has created a three-hundred-year story that speaks to a lost world and its inhabitants.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Society & social sciences Sociology & anthropology Anthropology

1056

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: