They Fought at Anzio / Nejlevnější knihy
They Fought at Anzio

Kód: 06391773

They Fought at Anzio

Autor John S. D. Eisenhower

Italy was the scene of the longest, bloodiest, most frustrating, and least understood series of battles fought by the Western Allies during World War II. This work offers a look at the Italian campaign, emphasizing the Anzio offen ... celý popis

975

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize They Fought at Anzio

Nákupem získáte 98 bodů

Anotace knihy

Italy was the scene of the longest, bloodiest, most frustrating, and least understood series of battles fought by the Western Allies during World War II. This work offers a look at the Italian campaign, emphasizing the Anzio offensive - an operation pushed by Winston Churchill that fell largely to American troops to carry out.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Society & social sciences Warfare & defence War & defence operations

975

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: