Thermal Properties of Food and Agricultural Materials / Nejlevnější knihy
Thermal Properties of Food and Agricultural Materials

Kód: 06729024

Thermal Properties of Food and Agricultural Materials

Autor Nuri N. Mohsenin

This book discusses the methods for determination of data on thermal conductivity, thermal diffusivity, unit surface conductance or the heat transfer coefficient of foods and agricultural materials. It includes the applications of ... celý popis

22978


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Thermal Properties of Food and Agricultural Materials

Nákupem získáte 2298 bodů

Anotace knihy

This book discusses the methods for determination of data on thermal conductivity, thermal diffusivity, unit surface conductance or the heat transfer coefficient of foods and agricultural materials. It includes the applications of thermal properties in rel

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Agricultural engineering & machinery

22978

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: